Web de psicologia on pots fer consultes totalment gratuïtes
i on hi pots trobar informació de tota mena.

17 de febrer 2008

SIGNA I CONTESTA LES PREGUNTES - GRAFOLOGIA

Segons la Viquipèdia la grafologia és l'estudi de l'escriptura com a reveladora de la personalitat, de l'activitat, la intel·ligència i el temperament humà. El teu cervell com a nucli del sistema nerviós dirigeix els músculs que mouen la teva mà sobre el paper, per la qual cosa es considera l''escriptura molt semblant a la teva empremta digital.

A partir de diferents tècniques, la grafologia analitza aspectes diversos de l'escriptura com la mida de la lletra, la inclinació, la força del traç, etc. i encara que hi ha estudis en els quals es diu que no hi ha una relació exacte entre l'escriptura i les característiques de personalitat, i en d'altres s'ha demostrat que diferents grafòlegs arriben a conclusions diferents, el cert és que avui dia aquesta tècnica s'utilitza.

Així doncs, et proposo la següent prova:

El que primer has de fer i MOLT IMPORTANT és agafar un full de paper sense quadricular completament en blanc i fes la teva signatura, la que fas normalment. Ara clica en aquesta adreça i contesta les preguntes.

Font: Grafologico.com

4 comentaris:

Aljullu ha dit...

L'he fet i la veritat, dubto força la seva vericitat. Diu coses que són de lògica o que tenen tota la pinta de ser inventades...

No m'ha convençut.

Unknown ha dit...

He fet el test i és genèric, però correcte i divertit.

Anònim ha dit...

A mi també m'ha semblat una mica.... a tòpic però és interessant, té lo seu

Pilarll ha dit...

Si, el resultat es una mica impersonal, però és curiós. Si en voleu un de més concrec, ja suposo que s'hauria de pagar.