Web de psicologia on pots fer consultes totalment gratuïtes
i on hi pots trobar informació de tota mena.

24 de setembre 2007

PRESENTACIÓ DE www.Psico-Ajuda.cat


Aquests dies s’ha posat en marxa la pàgina www.Psico-Ajuda.cat.
És una pàgina de psicologia totalment gratuïta on hi pots intervenir lliurement:

- Hi ha un fòrum públic on tothom pot exposar les seves preocupacions i al mateix temps també pot ajudar als altres explicant vivències seves. En el mateix fòrum també hi ha un apartat on debatrem diferents temes que s’aniran proposant.

- Pots també fer una consulta privada totalment anònima i gratuïta. Et demanarem que omplis un petit qüestionari (edat, nivell d’estudis, si treballes, etc.), que serà totalment anònim i que utilitzarem per fer un estudi científic.
Cal però destacar que aquesta consulta privada mai pot substituir la visita a un professional si la situació ho requereix.

- En una altra secció pots trobar informació dels diferents trastorns que et pot ser d’utilitat (problemes d’alimentació, amb les drogues, etc.). Aquesta secció s’anirà ampliant periòdicament.

- Hem posat també un enllaç cap aquest bloc donat que molts dels temes que s’exposen aquí poden ser d’interès als usuaris de la pàgina web i poden ser objecte de debat al fòrum.

- I per últim també pots accedir a diferents adreces d’Internet per si t’interessa buscar més informació sobre els trastorns.

Els lectors d’aquest bloc esteu tots convidats a visitar psico-ajuda.cat