Web de psicologia on pots fer consultes totalment gratuïtes
i on hi pots trobar informació de tota mena.

24 de setembre 2007

ET CONSIDERES DE LA GENERACIÓ EINSTEIN??

L’altra dia estava mirant TV3 i vaig sentir parlar d’un creatiu holandès, Jeroen Boschma, que ha tret un llibre sobre la generació Einstehin. Segons ell són tots aquests nois i noies nascuts a partir de 1988 en endavant. (podeu consultar la noticia a telenoticies-Catalunya
Deia que son una generació acostumada a conviure amb Internet cosa que fa que disposin de molta informació. Són nois, en general, molt optimistes i amb ganes d'afrontar el futur, més llestos, més ràpids i mes sociables. Que amb tota la informació de que disposen saben destriar el que els interessa i a més també destaca que davant de la publicitat aquesta “generació Einstehin” no es deixa influenciar massa: Fa un avís als anunciants que mai provin d'enganyar-los perquè podrien arribar a fer enfonsar un producte.
Em va sobtar aquesta visió, donat que sempre, quan ens anem fent grans tenim la tendència A considerar la generació que puja com a més mal preparada, més poc madura etc. etc., i en canvi en aquest cas aquest anunciant reconeix que aquesta generació es molt més forta que l’anterior.

Que en penseu? si voleu opinar podeu anar al fòrum de psico-ajuda.cat.