Web de psicologia on pots fer consultes totalment gratuïtes
i on hi pots trobar informació de tota mena.

05 de gener 2008

MENYS SEXE !!!... MENYS GANES !!!!!

Per un costat cada vegada anem més enfeinats, ens passen els dies i no tenim temps de fer res., per l'altre, el sexe redueix l'estrès.

Un grup d'investigadors alemanys van estudiar les conseqüències que provoca l'escassa activitat sexual i van arribar a la conclusió que tenir poc sexe porta a tenir-ne cada vegada menys ganes fins arribar a que es converteixi en una part insignificant de la teva vida.

Ragnar Beer de la Universitat de Gottingen va fer una enquesta a 32.000 persones entre homes i dones, i va obtenir els següents resultats : el 36% dels homes i el 35% de les dones que deien que tenien sexe no més que una vegada a la setmana compensaven les seves ganes, treballant extra. Per contra les persones que en tenien com a mínim 2 vegades a la setmana sentien menys ganes de treballar.

Beer continua explicant que l'energia sexual que no troba sortida ha de ser desviada cap a alguna forma i generalment es posa al servei de l'activitat laboral. Aquesta activitat laboral extra mica en mica va ocupant part del seu temps reduint encara més el temps per al sexe, comportant un deteriorament de la vida sexual i de les relacions de parella.

Nota: Potser el teu cap desitjaria que no tinguessis sexe. Seria la manera d'incrementar la teva activitat laboral!!!!
Font : Psicologia.com